Onze cases

Efficiënt werken met focus op de corebusiness. Binnen organisaties is het een uitgesproken wens: efficiënt en met focus kunnen werken. Zo ook in het MKB. Hoe pakken Zorginstelling Stichting Vughterstede uit Vught en Heating Group International uit Wijchen dit aan?

Stichting Vughterstede

Een ICT’er die alles kan. Een geschikte ICT ‘er, flexibel met veel ervaring op ICT en Internet gebied, die makkelijk communiceert en snel bijleert.

Zorginstelling Stichting Vughterstede kiest voor ECOM ICT als het aanspreekpunt op ICT gebied. Een aanspreekpunt voor de medewerkers en als technologie-sparringpartner voor het management. Van beheer tot advies en van een nieuwe website tot een 24/7 storingsdienst ECOM ICT als spin in het web. Dit helpt Stichting Vughterstede efficiënter te werken, kosten te besparen en om zich te focussen op haar core business. Het leveren van de allerbeste Zorg.

Heating Group International

Ook Heating Group International uit Wijchen maakt al jaren gebruik van een aantal ECOM ICT diensten om zelf te kunnen focussen op haar core business. Systeem- netwerkbeheer, netwerk beveiliging en gebruikers ondersteuning worden zowel op locatie als op afstand uitgevoerd door ECOM ICT. Dagelijks wordt er een back-up controle uitgevoerd.
Om de efficiëntie van de buitendienst te optimaliseren maakt men gebruik van SalesRapp. Een app waarmee bestanden zoals sales- en marketing informatie via een centrale plek beheerd en gedistribueerd kunnen worden. Daarnaast helpt SalesRapp de salesmanager inzicht te verschaffen in de Sales Pipeline. Efficiënt en kosten besparend.